Personvernerklæring for Cyberon Security AS

Cyberon Security anvender de opplysningene du velger å oppgi eller som på andre måter samles inn, i forbindelse med oppfølging av deg som kunde, leverandør eller i annen relasjon som følger av vår forretningsdrift. Alle opplysninger behandles med respekt og i henhold til gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.

Behandlingen baseres på:

  • Ditt aktive samtykke der dette er påkrevd
  • Avtale eller dialog forut for avtale
  • Berettiget interesse for å følge opp din henvendelse
  • Rettslige forpliktelser

Vi sletter alle personopplysninger når det ikke lenger er formål for behandlingen.

Du har rett til

  • innsyn i de behandlinger for foretas om deg
  • retting, begrensning eller sletting av dine personopplysninger
  • å protestere mot behandlingen og dataportabilitet
    Se artikkel 15 – 21 i personvernforordningen for nærmere beskrivelse av din rett til innsyn, retting, begrensning og dataportabilitet
  • å klage på vår behandling av personopplysninger til tilsynsmyndigheten
    (Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo)

Kontakt os om du har spørsmål vedrørende vår behandling av den informasjonen du deler med oss.

Cyberon Security AS att. Tore Foss

+47 23 89 84 23

post@cyberon.no

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norway

Om vår behandling av personopplysninger:

Nettbaserte tjenester

Våre nettbaserte tjenester gir deg god informasjon om vårt selskap, våre produkter og tjenester. På våre nettsider kan du også kontakte oss, lese vår blogg, få oppdatering om de siste sikkerhetstruslene m.m.

For å kunne følge opp dine forespørsler og gi deg en god opplevelse kundeopplevelse, samler vi inn og behandler personopplysninger. Vi samler inn og behandler de opplysninger du velger å oppgi samt opplysninger knyttet til din bruk av nettsidene og de øvrige nettbaserte tjenestene.

Den innsamlede informasjonen deles ikke utenfor det som er nevnt i denne erklæringen. Informasjon lagres på Cyberon’s egne servere i Norge hvis ikke annet er eksplisitt nevnt. Håndtering av informasjon sikres ved autentisering og kryptering med TLS/SSL-teknologi.

Analyse og statistikk

Cyberon Security benytter Google Analytics for analyse av aktiviteten på våre nettsider.  Vi behandler kun aggregerte data fra Google Analytics. Dataene som samles inn avidentifiseres gjennom Google Analytics Anonymisert IP.

Google Analytics er tilknyttet Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles iht. EUs lover for behandling av personopplysninger (GDPR). Du kan lese mer om hvordan Google Analytics behandler personopplysninger her.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside.

Cyberon Security benytter informasjonskapsler på sine nettsider. Informasjonen som samles inn ved bruk brukes til analyse, oppfølging, kundebehandling og for å sikre deg en god brukeropplevelse når du besøker våre nettsider.

Cyberonsecurity.com benytter informasjonskapsler:

  • Slik at nettsidene skal fungere og huske dine valg
  • Google Analytics brukes for å gi oss statistikk om bruk på nettsidene
  • Hubspot benyttes for kundebehandling, nyhetsbrev, e-post og markedsføring

Kontaktskjema

Når du fyller ut vårt kontaktskjema lagres dataene på Cyberon Security’s servere i Microsoft Azure i EU/EØS. Din kontaktinformasjon blir bare brukt til å følge opp din forespørsel. Din forespørsel er registrert i vårt system for kundebehandling og slettes når det ikke er ytterligere behov for behandlingen.

Søkefelt

Dine søk søk på registreres på Cyberon Security ‘ s webservere på Microsoft Azure innen EU/EØS. Søkene er ikke koblet til deg personlig med mindre du oppgir noen personlige opplysninger i selve søket.

Sosiale medier
Cyberon Security benytter Facebook, LinkedIn og Twitter. Disse benyttes for å ivareta dialog med deg som er interessert i våre produkter og tjenester, holde deg oppdatert innenfor fagområdet og for å rekruttere dyktige medarbeidere.

Selskapene er tilknyttet Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles iht. EUs lover for behandling av personopplysninger (GDPR).

Du kan lese mer om hvordan selskapene behandler personopplysninger her:

Facebook

LinkedIn

Twitter

Kommunikasjon og kundebehandling

Cyberon Security bruker Microsoft Office 365. Verktøyene brukes for kommunikasjon og dokumentasjon i vår virksomhet. Dataene lagres på Microsoft Azure i EU/EØS.

Email

E-post er et viktig verktøy for  i kommunikasjon med våre kunder, våre forretningspartnere, offentlige myndigheter og andre kontakter knyttet til vår virksomhet. Dataene lagres på Microsoft Azure i EU/EØS. Informasionen deles ikke annet enn der det er naturlig for det spesifikke oppdraget, din forespørsel eller andre tilfeller der deling er etterspurt av for eksempel for å be om et tilbud fra en tredjepart.

Cyberon Security sender ikke særskilte (sensitive) kategorier personlig informasjon eller personlige identifikasjonsnumre via e-post.

Nyhetsbrev og markedsføring

Cyberon Security sender ut nyhetsbrev og annen informasjon for å markedsføre våre produkter og tjenester. Denne behandlingen er basert på din forespørsel eller samtykke.

Cyberon Security bruker HubSpot for å sende nyhetsbrev og annen e-post-basert markedsføring. Dine opplysinger blir slettet hvis du trekker tilbake samtykket eller melder deg av nyhetsbrevet.

Kundebehandling

HubSpot brukes for å følge opp potensielle og eksisterende kunder i forbindelse med bruk av landingssider, utsending av nyhetsbrev, kampanjer, skjemaer for bestilling av tjenester etc. Vi registrerer deg kun i HubSpot basert på ditt samtykke eller hvis vi mottar en direkte forespørsel fra deg hvor du har gitt oss din kontaktinformasjon. Informasjonskapsler brukes til å registrere aktiviteter som er knyttet til tjenestene, og kan knyttes til identiteten din.

HubSpot er forpliktet til Privacy Shield som garanterer at personopplysninger behandles i henhold til EUs lover basert på personopplysninger (GDPR).

Du kan lese mer om HubSpot behandling av personopplysninger her.

Support

Forespørsler om support fra våre kontaktskjemaer eller forespørsler via support@cyberon.no behandles og lagres på Microsoft Azure i EU/EØS.

Finans og regnskap

Cyberon Security behandler personopplysninger i forbindelse med regnskap, fakturering og andre økonomiske forhold.

Informasjonen lagres i henhold til kravene i gjeldende lovgivning for området. Informasjonen er lagret på Cyberon Security’s servere i Norge og er ikke delt utover det som kreves av lov.